Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Мексикански буритос с чилорио

категория 0/5
1. Нарежете месото на парченца от по 2.5 см. Лукът нарежете на едро.
2. Запържете месото в тиган с мазнина заедно с лука. Овкусете със сол и черен пипер. Захлупете и оставете месото да се задушава около 1 час.
3. Разрежете на две червените чушки и махнете семената им. Запечете ги на скара или котлон. Изпечете и двете люти чушки.
4. Смелете в блендер печените чушки, печените люти чушки, чесъна и магданоза. Добавете подправките и вода.
5. Добавете смляната смес към месото, захлупете и оставете сместа да ври още 2 часа.
6. За пико де гайо нарежете доматите на кубчета, като премахнете семките им. Лукът нарежете на дребни кубчета, а магданоза на ситно. Смесете в купа зеленчуците и ги овкусете със сол, лимонов сок и зехтин. Разбъркайте.
7. Затоплете тортилите, увийте ги като пакетчета и ги напълнете с чилорио. Гарнирайте с по 1 с.л. заквасена сметана с лимонов сок и пико де гайо.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен