Мариновано кисело мляко
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли
Посочените количества на продуктите са необходими за 1 буркан от 800 мл.
1. Овкусете овче мляко със сол и черен пипер. Сложете го в тензух и го отцедете за една нощ.
2. От млякото направете малки топчета и ги оваляйте в накълцаните билки.
3. Наредете топчетата в буркан, посипете с нарязаната люта чушка и залейте със зехтин.
1. Овкусете овче мляко със сол и черен пипер. Сложете го в тензух и го отцедете за една нощ.
2. От млякото направете малки топчета и ги оваляйте в накълцаните билки.
3. Наредете топчетата в буркан, посипете с нарязаната люта чушка и залейте със зехтин.
Продукти
- 400 г изцедено овче мляко пресни билки - босилек риган мащерка 1 червена люта чушка 1 ч.ч. зехтин сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джейми Оливър
Чили чътни
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер
Рецепти Американски сандвич
Рецепти Рудолф ван Веен
Пилешко сате в тесто
Рецепти Рудолф ван Веен
Джинджифилова къща
Рецепти Рудолф ван Веен
Италиански солен кейк