Мариновано бяло сирене
Рецепта от: Ненад Великович
1. Нарежете сиренето на няколко дебели парчета.
2. В дълбока стъклена купа или буркан налейте зехтина. Овкусете с прясно смлян черен пипер и няколко зърна черен пипер. Добавете целите стръкове мащерка и розмарин, които предварително сте измили.
3. Подредете легнали парчетата сирене в купата. поръсете още малко смлян черен пипер и още малко зехтин.
4. Поставете маринованото сирене в хладилник, където можете да го съхранявате 5-10 дни. Обръщайте сиренето ту на едната, ту на другата страна.
2. В дълбока стъклена купа или буркан налейте зехтина. Овкусете с прясно смлян черен пипер и няколко зърна черен пипер. Добавете целите стръкове мащерка и розмарин, които предварително сте измили.
3. Подредете легнали парчетата сирене в купата. поръсете още малко смлян черен пипер и още малко зехтин.
4. Поставете маринованото сирене в хладилник, където можете да го съхранявате 5-10 дни. Обръщайте сиренето ту на едната, ту на другата страна.
Продукти
- 500 г бяло саламурено сирене 400 мл зехтин 4 стръка мащерка 3 стръка розмарин черен пипер на зърна прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Мариновани гъби
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Полейник
Рецепти Ненад Великович
Рулца с яйца и спанак
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Зелена баница със спанак
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Бързи блини с конфитюр от праскови
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер