Мариновано бяло сирене
1. Нарежете сиренето на няколко дебели парчета.
2. В дълбока стъклена купа или буркан налейте зехтина. Овкусете с прясно смлян черен пипер и няколко зърна черен пипер. Добавете целите стръкове мащерка и розмарин, които предварително сте измили.
3. Подредете легнали парчетата сирене в купата. поръсете още малко смлян черен пипер и още малко зехтин.
4. Поставете маринованото сирене в хладилник, където можете да го съхранявате 5-10 дни. Обръщайте сиренето ту на едната, ту на другата страна.

Продукти

  • 500 г бяло саламурено сирене 400 мл зехтин 4 стръка мащерка 3 стръка розмарин черен пипер на зърна прясно смлян черен пипер

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички