Мариновано бяло овче сирене
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли

1. Нарежете сиренето на кубчета.
2. Поставете част от него в буркан, добавете зърна шарен пипер, стръкчета билки – мащерка, салвия, маточина, розмарин, отново сирене, различни цветове люти чушки - жълта и червена, разрязани на две, пипер, отново билки и сирене.
3. Налейте зехтина и затворете буркана. Мариновайте поне 2-3 дена.
2. Поставете част от него в буркан, добавете зърна шарен пипер, стръкчета билки – мащерка, салвия, маточина, розмарин, отново сирене, различни цветове люти чушки - жълта и червена, разрязани на две, пипер, отново билки и сирене.
3. Налейте зехтина и затворете буркана. Мариновайте поне 2-3 дена.
Продукти
- 250 г овче сирене 3 люти чушки зелени подправки - мащерка риган див лук 1 ч.л. микс зърна пипер 150 мл зехтин
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Джейми Оливър
Зелен пастет
Рецепти Стоян и Лора
Мини пайове с карфиол и бекон
Рецепти Божана Кацарова
Моята рецепта за миш-маш
Рецепти Джейми Оливър
Карпачо
Рецепти Джейми Оливър
Брускети с гъби
Рецепти Ненад Великович
Камамбер със сушени плодове и прошуто
Рецепти Ненад Великович
Чушки в сметана
Рецепти Сара Ла Фонтейн
Зеленчуков чипс
Рецепти Татана с домати
Рецепти Терин от сирене и зеленчуци