Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Маринована сьомга

категория 0/5
1. Нарежете сьомгата на тънки филийки и ги наредете в чиния.
2. Поръсете рибата със сол и захар от двете страни.
3. Пригответе дресинг от лимоновия сок, меда и зехтин.
4. Поръсете сьомгата с черен пипер и я залейте с дресинга.
5. Нарежете на ситно лука и копъра и ги сложете върху сьомгата.
6. След 10 минути рибата е готова за консумация.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен