Маринована сьомга
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Нарежете сьомгата на тънки филийки и ги наредете в чиния.
2. Поръсете рибата със сол и захар от двете страни.
3. Пригответе дресинг от лимоновия сок, меда и зехтин.
4. Поръсете сьомгата с черен пипер и я залейте с дресинга.
5. Нарежете на ситно лука и копъра и ги сложете върху сьомгата.
6. След 10 минути рибата е готова за консумация.
2. Поръсете рибата със сол и захар от двете страни.
3. Пригответе дресинг от лимоновия сок, меда и зехтин.
4. Поръсете сьомгата с черен пипер и я залейте с дресинга.
5. Нарежете на ситно лука и копъра и ги сложете върху сьомгата.
6. След 10 минути рибата е готова за консумация.
Продукти
- 400 г филе от сьомга 1 с.л. морска сол 1 с.л. захар 1 лимон прясно смлян черен пипер 2 с.л. мед 0.5 връзка пресен копър 1 глава лук
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Рудолф ван Веен
Торта за принцеси
Рецепти Рудолф ван Веен
Шоколадови пайчета с розмарин
Рецепти Рудолф ван Веен
Супа с кафяв боб и печена чушка
Рецепти Рудолф ван Веен
Базелска торта
Рецепти Рудолф ван Веен
Хлебен пудинг с ябълки
Рецепти Рудолф ван Веен
Ябълкови бухтички
Рецепти Рудолф ван Веен
Баклава с богат пълнеж
Рецепти Рудолф ван Веен
Торта с шам-фъстък и пълнеж от червени плодове
Рецепти Рудолф ван Веен
Морковен чийзкейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Флъфърнътери