Подготовка

1. Обелете плодовете и отрежете от тях тънки филии като за чипс. 2. Останалата част от месото на плодовете нарежете на парченца и пюрирайте. 3. Смесете пюрето с рикотата, сметаната и ванилията. Разбийте всичко с пасатор на хомогенна смес. Отделете половината от крема. Използвайте го като основа или заливка за канелоните. 4. Към останалия крем добавете желатина, разтворен на водна баня в малко вода и разбъркайте добре. Оставете го в хладилника да желира всичко.
5. В средата на всяко листче манго сипете малко от желирания крем и завийте на тръбички, за да офор

Продукти

  • 2 бр. манго
  • 150 г заквасена сметана
  • 150 г рикота или крема сирене
  • 100 г пудра захар
  • желатин
  • 1 пакетче ванилия
  • 50 г печени безсолни бадеми

Свързани рецепти