Начин на приготвяне:
1. Нарежете всички зеленчуци на ситно и ги запържете заедно с малко зехтин в тенджера. Добавете семената и доматеното пюре и разбъркайте.
2. Добавете ориза и водата, дафиновия лист. В цедка сложете рибени глави и рагу и ги потопете в супата да врат в нея.
3. Когато супата се свари и извадите цедката с рагуто и главите, добавете парченцата филе. Оставете супата да покъкри още десетина минути. Проверявайте дали ориза се е сварил.
4. Накрая добавете накълцан див лук.
2. Добавете ориза и водата, дафиновия лист. В цедка сложете рибени глави и рагу и ги потопете в супата да врат в нея.
3. Когато супата се свари и извадите цедката с рагуто и главите, добавете парченцата филе. Оставете супата да покъкри още десетина минути. Проверявайте дали ориза се е сварил.
4. Накрая добавете накълцан див лук.
Продукти
- 1 глава лук
- 3 скилидки чесън
- 1 голям морков
- 1 фенхел/резене
- 1 ч.л. анасонови семена
- 2 с.л. доматено пюре
- 1.5 л вода
- 100 г ориз
- 1 дафинов лист
- 350 г смесени рибни филета
- 1 връзка див лук
- рибни глави и рагу