Начин на приготвяне:

1. Нарежете всички зеленчуци на ситно и ги запържете заедно с малко зехтин в тенджера. Добавете семената и доматеното пюре и разбъркайте.
2. Добавете ориза и водата, дафиновия лист. В цедка сложете рибени глави и рагу и ги потопете в супата да врат в нея.
3. Когато супата се свари и извадите цедката с рагуто и главите, добавете парченцата филе. Оставете супата да покъкри още десетина минути. Проверявайте дали ориза се е сварил.
4. Накрая добавете накълцан див лук.

Продукти

  • 1 глава лук
  • 3 скилидки чесън
  • 1 голям морков
  • 1 фенхел/резене
  • 1 ч.л. анасонови семена
  • 2 с.л. доматено пюре
  • 1.5 л вода
  • 100 г ориз
  • 1 дафинов лист
  • 350 г смесени рибни филета
  • 1 връзка див лук
  • рибни глави и рагу

Свързани рецепти