Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Малтийска рибена супа /алиота/

категория 0/5
1. Нарежете всички зеленчуци на ситно и ги запържете заедно с малко зехтин в тенджера. Добавете семената и доматеното пюре и разбъркайте.
2. Добавете ориза и водата, дафиновия лист. В цедка сложете рибени глави и рагу и ги потопете в супата да врат в нея.
3. Когато супата се свари и извадите цедката с рагуто и главите, добавете парченцата филе. Оставете супата да покъкри още десетина минути. Проверявайте дали ориза се е сварил.
4. Накрая добавете накълцан див лук.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен