1. Нарежете всички зеленчуци на ситно и ги запържете заедно с малко зехтин в тенджера. Добавете семената и доматеното пюре и разбъркайте.
2. Добавете ориза и водата, дафиновия лист. В цедка сложете рибени глави и рагу и ги потопете в супата да врат в нея.
3. Когато супата се свари и извадите цедката с рагуто и главите, добавете парченцата филе. Оставете супата да покъкри още десетина минути. Проверявайте дали ориза се е сварил.
4. Накрая добавете накълцан див лук.

Продукти

  • 1 глава лук 3 скилидки чесън 1 голям морков 1 фенхел/резене 1 ч.л. анасонови семена 2 с.л. доматено пюре 1.5 л вода 100 г ориз 1 дафинов лист 350 г смесени рибни филета 1 връзка див лук рибни глави и рагу

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички