Начин на приготвяне:
1. Разполовете бишкотите. Поставете по 3 бишкоти във всяка чаша. Полейте бишкотите с плодовия ликьор.
2. В купа сложете малините /може и замразени/ и поръсете захарта върху тях. Намачкайте ги леко с помощта на вилица. Разпределете ги върху бишкотите.
3. В купа сложете маскарпонето, добавете течната сметана, пудрата захар и ванилията и разбъркайте. Сложете по 1 пълна с.л. от сместа върху малините.
4. Охладете десертите и ги поднесете.
2. В купа сложете малините /може и замразени/ и поръсете захарта върху тях. Намачкайте ги леко с помощта на вилица. Разпределете ги върху бишкотите.
3. В купа сложете маскарпонето, добавете течната сметана, пудрата захар и ванилията и разбъркайте. Сложете по 1 пълна с.л. от сместа върху малините.
4. Охладете десертите и ги поднесете.
Продукти
- 6 бишкоти
- 3 с.л. ликьор
- 1.5 ч.ч. малини
- 1.5 с.л. пудра захар
- 0.5 ч.ч. маскарпоне
- 0.5 ч.ч. течна сметана
- 1 с.л. пудра захар
- 1 ч.л. ванилов екстракт