Малинов десерт
Рецепта от: Дона Хей
1. Разполовете бишкотите. Поставете по 3 бишкоти във всяка чаша. Полейте бишкотите с плодовия ликьор.
2. В купа сложете малините /може и замразени/ и поръсете захарта върху тях. Намачкайте ги леко с помощта на вилица. Разпределете ги върху бишкотите.
3. В купа сложете маскарпонето, добавете течната сметана, пудрата захар и ванилията и разбъркайте. Сложете по 1 пълна с.л. от сместа върху малините.
4. Охладете десертите и ги поднесете.
2. В купа сложете малините /може и замразени/ и поръсете захарта върху тях. Намачкайте ги леко с помощта на вилица. Разпределете ги върху бишкотите.
3. В купа сложете маскарпонето, добавете течната сметана, пудрата захар и ванилията и разбъркайте. Сложете по 1 пълна с.л. от сместа върху малините.
4. Охладете десертите и ги поднесете.
Продукти
- 6 бишкоти 3 с.л. ликьор 1.5 ч.ч. малини 1.5 с.л. пудра захар 0.5 ч.ч. маскарпоне 0.5 ч.ч. течна сметана 1 с.л. пудра захар 1 ч.л. ванилов екстракт
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Шоколадов кейк с шапка от маскарпоне
Рецепти Нина Бабич
Бисквити с фъстъци ала Седрик Гроле
Рецепти Джейми Оливър
Шоколадова пица калцоне
Рецепти Павел Павлов
Френски макарони с различни кремове*
Рецепти Павел Павлов
Целувчена торта с крем "Намелака"
Рецепти Павел Павлов
Лимонов тарт с лешници
Рецепти Павел Павлов
Деконструиран лимонов тарт с чипс от бял шоколад
Рецепти Павел Павлов
Малинов чийзкейк без печене
Рецепти Джейми Оливър
Суфле с ревен и яйчен крем
Рецепти Ненад Великович
Мини тартове с вишни