Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Лучено хлебче

категория 0/5
1. Нарежете хлебчето на филийки без да го прерязвате до долу. След това го срежете по същият начин и по дължина така, че да се получат квадратчета.
2. Нарежете кашкавала на малки парченца спрямо разрезите, които сте направили по хляба. Сложете по малко кашкавал във всеки процеп.
3. От голям лист фолио направете легло за хлебчето с борд, за да може всичко, което изтича от него при печенето, да попие в долната кора. Така тя става невероятно хрупкава и ароматна.
4. Поставете хлебчето във фолиото и заедно с него го пренесете в тава.
5. Разбъркайте маслото с малко пресован чесън, сусам и сол и пипер на вкус.
6. С лъжичка нанесете по процепите. Накрая поръсете със ситно нарязан пресен лук.
7. Изпечете хлебчето в загрята на 180 градуса фурна до зачервяване.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли