Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Лимонов пудинг

категория 0/5
1. Разтопете маслото.
2. Разрежете лимон с тънка кора на 8 парчета и го сложете в блендер. Добавете пудрата захар и разбийте. След това добавете и жълтъците, сметаната,царевичното нишесте и разтопеното масло и отново разбийте сместа.
3. Намажете с масло порцелановите формички или купички, в които ще печете пудинга и разпределете сместа в тях. Наредете ги в плоска тава и ги изпечете на 160 градуса за 20-25 минути.
4. Сервирайте лимоновия пудинг топъл или студен, гарниран с топка ванилов сладолед.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
Рецепта на: Дона Хей