Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Лимончело

категория 0/5
1. Настържете на едро кората на осем био лимона, т.е. необработвани с химикали лимони. Сложете ги в буркан и ги залейте с водката. Оставете буркана за 48 часа на тъмно и хладно.
2. Изтискайте сока на три лимона и го прецедете в тенджера. Добавете непълна чаша захар, чаша вода и зърната карамфил. разбъркайте сместа докато кипне. След това я оставете да ври в подължение на 5 минути.
3. Прецедете водката в тенджерата. След това прецедете течността в бутилка с капачка.
Съхранявайте на тъмно и хладно. Поднасяйте преди или след вечеря или използвайте за приготвяне на сладкиши.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн