Лесна панакота
Рецепта от: Дона Хей
1. Сипете в тенджера сметаната заедно със захарта да се затоплят. През цялото време бъркайте. След 6 минути добавете лимоновия сок и продължете да бъркате още 2 минути.
2. Разпределете крема в купички или чаши и го сложете в хладилник или фризер да се охлади.
3. Гарнирайте панакотата с пресни малини.
Продукти
- 2 ч.ч. течна сметана
- 0.5 ч.ч. пудра захар
- 75 мл лимонов сок
- 1 шепа пресни малини
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Шоколадов кейк с шапка от маскарпоне
Рецепти Джейми Оливър
Оризов пудинг с ягодов конфитюр
Рецепти Джейми Оливър
Целувка с круши и шоколадов сос
Рецепти Джейми Оливър
Тиквени мъфини
Рецепти Нина Бабич
Бисквити с фъстъци ала Седрик Гроле
Рецепти Павел Павлов
Френски макарони с различни кремове*
Рецепти Павел Павлов
Целувчена торта с крем "Намелака"
Рецепти Павел Павлов
Лимонов тарт с лешници
Рецепти Павел Павлов
Деконструиран лимонов тарт с чипс от бял шоколад
Рецепти Павел Павлов
Малинов чийзкейк без печене