Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Леща

категория 0/5
1. Сложете дребна кафява леща в тенджера. Добавете нарязаните по-наситно селъри, лук и чесън. Настържете лимоновата кора. Добавете зехтина и водата. Разбъркайте.
2. Оставете лещата да ври 20 минути. След това намалете котлона и от време на време разбърквайте. Овкусете със сол и черен пипер и добавете нарязания магданоз.
3. Когато лещата е готова, добавете шери или винен оцет. Разбъркайте и дръпнете от огъня.
4. Сервирайте лещата в купа, като гарнитура или като основно ястие.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн