Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Лека кокосова торта

Стъпки

  1. Prev1/5Next

    1.Разбийте белтъците на сняг, прибавете постепенно захарта и разбивайте до пълното и разтваряне. Сипете ванилията. Накрая с внимателно бъркане добавете кокосовите стърготини.
    2. Изпечете сместа на два отделни блата в тортена форма, покрита с хартия за печене. Печете в предварително загрята на 160 градуса фурна до втвърдяване на блатовете.
  2. Prev2/5Next

    3. Разбъркайте на крем млякото със захарта. Добавете ванилията, разтворения желатин и лимоновата кора.
    4. Разбийте сметаната на сняг и я смесете внимателно с млякото. Накрая добавете и половината от ягодите.
  3. Prev3/5Next

    5. Слепете двете кокосови кори с готовия крем.
  4. Prev4/5Next

    6. Намажете тортата отстрани с част от крема и посипете с кокос.
  5. Prev5/5Next

    7.Направете целувчен крем и го сипете в пош с обикновен накрайник. Украсете тортата с крем и пресни ягоди.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли