Подготовка
7. Изпечете лазанята в загрята фурна за около 20 минути. 6. Отново залейте със сос и наредете зеленчуци, а отгоре разстелете карамелизирания лук. Завършете с ред лазаня, полейте със сос и наредете парчета гауда. 5. Изсипете на дъното на тавичка малко сос със сирена и върху него наредете лазаня. Отгоре нареде печени зеленчуци и покрийте с ред лазаня отново. 3. Глазирайте с червено вино и изчакайте алкохолът да се изпари. 4. Сипете сметаната в съд заедно със сирената и оставете сместа да кипне. Добавете няколко капки табаско и щипка индийско орехче. 2. В тиган с масл
Продукти
- 2 чушки
- 3 домата
- 100 г гъби
- 2 моркова
- 2 тиквички
- 25 г счукан чесън
- сол и пипер на вкус
- 1 стрък риган
- 1.5 л течна сметана
- 250 г синьо сирене
- 250 г пармезан
- индийски орехче
- сос табаско
- 500 г кори за лазаня
- 100 г тиква
- 500 г сирене гауда
За карамелизирания лук:
- 500 г нарязан червен лук
- 50 г захар
- 100 г масло
- 100 мл червено вино