Лазаня с печени зеленчуци и сос от сирене

Лазаня с печени зеленчуци и сос от сирене

Подготовка

7. Изпечете лазанята в загрята фурна за около 20 минути. 6. Отново залейте със сос и наредете зеленчуци, а отгоре разстелете карамелизирания лук. Завършете с ред лазаня, полейте със сос и наредете парчета гауда. 5. Изсипете на дъното на тавичка малко сос със сирена и върху него наредете лазаня. Отгоре нареде печени зеленчуци и покрийте с ред лазаня отново. 3. Глазирайте с червено вино и изчакайте алкохолът да се изпари. 4. Сипете сметаната в съд заедно със сирената и оставете сместа да кипне. Добавете няколко капки табаско и щипка индийско орехче. 2. В тиган с масл

Продукти

  • 2 чушки
  • 3 домата
  • 100 г гъби
  • 2 моркова
  • 2 тиквички
  • 25 г счукан чесън
  • сол и пипер на вкус
  • 1 стрък риган
  • 1.5 л течна сметана
  • 250 г синьо сирене
  • 250 г пармезан
  • индийски орехче
  • сос табаско
  • 500 г кори за лазаня
  • 100 г тиква
  • 500 г сирене гауда

За карамелизирания лук:

  • 500 г нарязан червен лук
  • 50 г захар
  • 100 г масло
  • 100 мл червено вино

Свързани рецепти