Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Лазаня с печени зеленчуци и сос от сирене

Стъпки

  1. Prev1/7Next

    1. Нарежете зеленчуците на едри парчета, а гъбите на половинки и ги запечете в тиган с малко зехтин.
  2. Prev2/7Next

    2. В тиган с масло сложете нарязания на ленти лук, добавете захарта и го карамелизирайте.
  3. Prev3/7Next

    3. Глазирайте с червено вино и изчакайте алкохолът да се изпари.
  4. Prev4/7Next

    4. Сипете сметаната в съд заедно със сирената и оставете сместа да кипне. Добавете няколко капки табаско и щипка индийско орехче.
  5. Prev5/7Next

    5. Изсипете на дъното на тавичка малко сос със сирена и върху него наредете лазаня. Отгоре нареде печени зеленчуци и покрийте с ред лазаня отново.
  6. Prev6/7Next

    6. Отново залейте със сос и наредете зеленчуци, а отгоре разстелете карамелизирания лук. Завършете с ред лазаня, полейте със сос и наредете парчета гауда.
  7. Prev7/7Next

    7. Изпечете лазанята в загрята фурна за около 20 минути.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да