Лазаня с печени зеленчуци и сос от сирене

Продукти

  • 2 чушки 3 домата 100 г гъби 2 моркова 2 тиквички 25 г счукан чесън сол и пипер на вкус 1 стрък риган 1.5 л течна сметана 250 г синьо сирене 250 г пармезан индийски орехче сос табаско 500 г кори за лазаня 100 г тиква 500 г сирене гаудаЗа карамелизирания лук:500 г нарязан червен лук 50 г захар 100 г масло 100 мл червено вино

Начин на приготвяне:

  • 7. Изпечете лазанята в загрята фурна за около 20 минути. 6. Отново залейте със сос и наредете зеленчуци, а отгоре разстелете карамелизирания лук. Завършете с ред лазаня, полейте със сос и наредете парчета гауда. 5. Изсипете на дъното на тавичка малко сос със сирена и върху него наредете лазаня. Отгоре нареде печени зеленчуци и покрийте с ред лазаня отново. 3. Глазирайте с червено вино и изчакайте алкохолът да се изпари. 4. Сипете сметаната в съд заедно със сирената и оставете сместа да кипне. Добавете няколко капки табаско и щипка индийско орехче. 2. В тиган с масл

Свързани рецепти

Виж всички