Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Кюфтенца Йо-йо ма

Стъпки

  1. Prev1/4Next

    1. Отстранете корите на няколко филии хляб и ги стрийте с ръце на малки трохи. Оставете ги да се поизсушат за 20 минути.
    2. Сложете всички зеленчуци в блендер и ги накълцайте много ситно. Към тях прибавете нарязаните копър и магданоз и подправките.
  2. Prev2/4Next

    3. Смесете зеленчуците с 2/3 от сварения ориз. Останалият ориз го намачкайте с вилица и заедно с яйцето го прибавете към сместа. Това ще направи по-добра спойка между продуктите.
  3. Prev3/4Next

    4. Направете малки кръгли кюфтенца. Оваляйте ги в брашно, след това в разбито яйце и накрая в галетата от хляба. Наредете ги в тава, покрита с хартия за печене и леко ги напръскайте с малко олио.
    5. Изпечете кюфтенцата в гореща фурна докато се зачервят хлебните трохи.
  4. Prev4/4Next

    6. Поднесете като гарнитура или самостоятелно ястие с млечно-чеснов сос.
категория 0/5
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли