Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Кутия с бисквити

категория 0/5
1. Разбийте маслото със захарта с миксер до гладкост.
2. Добавете брашното, содата, ванилията и кондензираното мляко. Разбивайте докато не се образува дупка в сместа.
3. Разделете тестото на три равни части. Оформете топки, големи колкото орех от една част и ги наредете в тавичка, постлана с хартия за печене. Сплескайте всяко потче с длан. С вилица ги притиснете в краищата им и ги намажете с вода, с помощта на четчица.
4. Първата доза бисквити поръсете със захар от лавандула /1 ч.ч. захар се смесва с 2 с.л. цвят от лавандула/. Втората доза бисквити направете разноцветни със захарни пръчици, като пускате всяко топче в чиния с пръчиците и го сплесквате. Третата доза топчета оваляйте в корнфлейкс със стафиди.
5. Печете всяка тава бисквити в предварително загрята фурна на 160 градуса 15 минути. Подредете бисквитите в хартиени кошнички, а след това в метална кутия, за да ги съхранявате по-дълго.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн