Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Крокети с говежди гърди

категория 0/5
1. Загрейте зехтина и маслото в тиган. Добавете нарязания на ситно лук, поръсете със сол и черен пипер и го запържете за 3-4 минути.
2. Добавете брашното и разбъркайте докато се образува тесто. Налейте постепенно прясното мляко, при непрекъснато бъркане. Бъркайте в продължение на 15 минути, докато се получи гладка, кремообразна смес. Добавете настъргания кашкавал и индийското орехче и разбъркайте. накрая добавете накъсаното на тънки ивичики печено месо от говежди гърди. Разбъркайте добре. ПРесипете сместа в купа, покрийте с прозрачно фолио и поставете в хладилник да изстине.
3. С набрашнени ръце оформете крокети в продълговата форма. Оваляйте крокетите първо в разбито яйце, а след това в галета. Пържете крокетите във фритюрник, за 3-4 минути, до златисто.
4. За соса сипете кетчупа в тенджерка заедно с оцета, кафявата захар и подправките. Разбъркайте и овкусете със сол. Гответе соса докато стане хомогенен и гладък.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Саймън Римър