Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Корндог

категория 0/5
1. Разделете всеки кремвирш на две, ако са по-дълги. Промушете клечка през всяка половинка.
Оваляйте всеки кремвирш в брашно.
2. В купа направете панировката като смесите двата вида брашно -пшенично и едросмляно царевично. Направете кладенче в брашното и в него сложете яйцата, подправката, бакпулвера и рядкото кисело мляко. Разбъркайте до хомогенност.
3. Потопете всеки кремвирш на клечка така, че да целия кремвирш да се покрие равномерно с панировка.
4. Загрейте голямо количество олио в тенджера и потапяйте кремвиршите, като първите няколко секунди ги задържате с ръка, а след това ги пуснете. пържете до златисто кафяво, около 4 минути. Изпържените кремвирши поставйте върху кухненска салфетка.
5. Забучете корндозите в метална кутия, пълна със сол. Поднесете ги с гарнитури в отделни чинийки - горчица, кетчуп и чери доматчета.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен