Компот от круши
Рецепта от: Примож Долничар
1. Сипете вода в тенджера и я оставете да заври. Добавете захарта и шушулката ванилия. Щом захарта се разтопи, дръпнете от котлона.
2. Обелете крушите и отстранете дръжките им. Разрежете ги на половини и с помощта на лъжичка издълбайте вътрешността със семките.
3. Подредете крушите в стерилизирани буркани с херметическо затваряне. Залейте крушите със сироп и затворете.
4. Стерилизирайте бурканите като ги поставите в загрята на 80 градуса (с вентилатор) за 20 минути.
Продукти
- круши
- 1 литър вода
- 500 г захар
- 1/2 шушулка ванилия
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джейми Оливър
Чили чътни
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер
Рецепти Американски сандвич
Рецепти Рудолф ван Веен
Пилешко сате в тесто
Рецепти Рудолф ван Веен
Джинджифилова къща
Рецепти Рудолф ван Веен
Италиански солен кейк