Колумбийски царевични хлебчета
Рецепта от: Стоян и Лора
- Настържете сиренето на едро ренде.
- В купа смесете царевичния грис, яйцето, бакпулвера, мекото масло и солта. Разбъркайте много добре.
- От полученото тесто оформете малки топки. Поставете ги в тава, застлана с пергаментова хартия, на разстояние една от друга.
- Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 25 минути. Извадете от фурната и сервирайте.
* Посочените градуси на фурната са с включен вентилатор. Ако е без вентилатор, печете на 200 градуса.
Продукти
- 400 г сирене „Гауда“
- 200 г фин царевичен грис
- 1 яйце
- 60 г краве масло (със стайна температура)
- 1 ч.л. бакпулвер
- 1/2 ч.л. сол
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Ненад Великович
Рулца с яйца и спанак
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Бисквити с кашкавал
Рецепти Хляб със сирене и маслини
Рецепти Рудолф ван Веен
Бохемски колачета
Рецепти Рудолф ван Веен
Колебяка
Рецепти Рудолф ван Веен
Кралски кейк