1. Настържете сиренето на едро ренде.
  2. В купа смесете царевичния грис, яйцето, бакпулвера, мекото масло и солта. Разбъркайте много добре.
  3. От полученото тесто оформете малки топки. Поставете ги в тава, застлана с пергаментова хартия, на разстояние една от друга.
  4. Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 25 минути. Извадете от фурната и сервирайте.

* Посочените градуси на фурната са с включен вентилатор. Ако е без вентилатор, печете на 200 градуса.

Продукти

  • 400 г сирене „Гауда“
  • 200 г фин царевичен грис
  • 1 яйце
  • 60 г краве масло (със стайна температура)
  • 1 ч.л. бакпулвер
  • 1/2 ч.л. сол

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички