Това е рецепта за най-популярният сингапурски коктейл, сервиран в хотелите и баровете още от началото на ХХ век.

Продукти

  • 30 мл джин
  • 15 мл датски черешов ликьор „Heering“
  • 7.5 мл Коантро
  • 7.5 мл ликьор „Dom Benedectine“
  • капка ром „Angostura bitters“
  • 10 мл гренадин
  • 15 мл сок от лайм
  • 120 мл пресен сок от ананас
  • лед на кубчета

Начин на приготвяне:

  • 1. В шейкър сипете всички съставки, затворете и разклатете добре.
  • 2. Сипете коктейла в пълна с кубчета лед висока стъклена чаша, като сипете образувалата се пяна най-отгоре. Гарнирайте с парче пресен ананас и захаросана череша.

Свързани рецепти

Виж всички