Кокосово желе с манго
1. Сложете в купичка топла вода и поръсете върху нея желатина. Разбъркайте.
2. В тенджерка загрейте кокосовата сметана заедно с пудрата захар, екстракта от ванилия и лимоновия сок. Разбъркайте и оставете сместа да заври. Добавете желатина и бъркайте в продължение на 1 минута. Дръпнете от котлона.
3. Намажете чашки по 125 мл с олио. Разсипете кокосовата смес в чашките и ги сложете в хладилник за 4 часа.
4. Обърнете кокосовото желе върху чиния и го поднесете с половин зряло манго и половин лайм.

Продукти

  • 2 с.л. топла вода 1 ч.л. желатин на прах 500 мл кокосова сметана 55 г пудра захар 2 ч.л. лимонов сок 0.5 ч.л. екстракт от ванилия 1 манго 1 лайм

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички