Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Кюфтенца от свинско с копър

категория 0/5
1. Счукайте в хаванче семената от копър заедно с морската сол. Залейте хлебните трохи или галетата с млякото.
2. В купа смесете свинската кайма с нарязана на ситно панчета или бекон, счуканите подправки и напоените хлебни трохи. Разбъркайте. Добавете нарязания на ситно магданоз и омесете хубаво каймата.
3. Оформете еднакви кръгли кюфтенца между дланите си. Сложете съвсем малко зехтин в загрят тиган и запържете кюфтенцата от двете страни.
4. Подредете кюфтенцата в тавичка и ги запечете за 5-7 минути в предварително загрята фурна на 180 градуса.
5. Поднесете кюфтенцата с филийки прясна франзела, пастет от маслини и доматена салата /нарязани на едро домати и шепа рукола, подправени със сол и зехтин/.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Дона Хей