Кисело зеле с бира
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. Сложете нарязаното кисело зеле в тенджера. Залейте го с бирата, добавете дафиновия лист и смачканите плодове хвойна. Оставете зелето да къкри на тих огън около 1 час.
2. Нарежете месото на големи резени. Поставете ги, заедно с парчето бекон и наденицата, върху зелето и захлупете.
3. Отделно задушете картофи.
4. Сервирайте голямо количество зеле, гарнирано с картофи, а отгоре поставете парчета от различните видове месо.
2. Нарежете месото на големи резени. Поставете ги, заедно с парчето бекон и наденицата, върху зелето и захлупете.
3. Отделно задушете картофи.
4. Сервирайте голямо количество зеле, гарнирано с картофи, а отгоре поставете парчета от различните видове месо.
Продукти
- 1 кг кисело зеле 1 бутилка бира 2 дафинови листа 6 бр. плод хвойна 200 г пушен бекон 1 наденица 800 г картофи 350 г свинско месо
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Джейми Оливър
Ризото с печени на скара гъби
Рецепти Джейми Оливър
Печено пиле с картофи и домати
Рецепти Джейми Оливър
Месо с пролетни зеленчуци
Рецепти Джейми Оливър
Печени моркови и цвекло с пържоли
Рецепти Джейми Оливър
Доматен сос и тесто за пица
Рецепти Джейми Оливър
Пица "Маргарита" и пица калцоне