Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Кисело зеле с бира

категория 0/5
1. Сложете нарязаното кисело зеле в тенджера. Залейте го с бирата, добавете дафиновия лист и смачканите плодове хвойна. Оставете зелето да къкри на тих огън около 1 час.
2. Нарежете месото на големи резени. Поставете ги, заедно с парчето бекон и наденицата, върху зелето и захлупете.
3. Отделно задушете картофи.
4. Сервирайте голямо количество зеле, гарнирано с картофи, а отгоре поставете парчета от различните видове месо.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен