Кесадия с чедър

Кесадия с чедър

Начин на приготвяне:

1. Настържете сиренето. Нарежете люти чушки от туршия на ситно.
2. В едната половина на всяка тънка питка разпръснете нарязани люти чушки, а върху тях чедър. Прегънете питката и я притиснете.
3. Загрейте тиган и запечете всяка затворена питка, докато сиренето се разтопи. Извадете ги, оставете ги да поизстинат и ги разрежете на две.
4. Сипете гуакамоле в купичка и го поръсете с кръгчета люта чушка. Поставете и резени лайм. Поднесете с кесадиите.

Продукти

  • 6 пълнозърнести тортили
  • 1 ч.ч. нарязани люти мариновани чушки
  • 200 г сирене чедър
  • 1 зелена люта чушка
  • кориандър
  • 1 лайм

Свързани рецепти