Каубойска яхния

Каубойска яхния

Начин на приготвяне:

1. Обелете и нарежете картофите на кубчета от по 2 см. Варете ги в тенджера с подсолена вода 5 минути и след това ги прецедете.
2. Нарежете лука на полумесеци, а наденицата на едри кубчета. Сипете 2 с.л. зехтин в чугунен тиган и запържете лука в него за около 5 минути, докато омекне. Добавете чоризото и пържете още 5 минути. Извадете ги в чиния.
3. В същия тиган сипете 2 с.л. зехтин и запържете картофите за около 10 минути, като ги обръщате от време на време. Добавете ситно нарязаните мащерка, магданоз и люта чушка и овкусете със сол и черен пипер.
4. Върнете лука и наденицата в тигана и разбъркайте добре.

За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/

Продукти

  • 800 г картофи
  • 4 с.л. зехтин
  • 1 глава червен лук
  • 200 г чоризо
  • 2 ч.л. прясна мащерка
  • 2 с.л. магданоз
  • 0.5 люта чушка
  • сол и черен пипер

Свързани рецепти