Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Каталунска рибена яхния /сюкет/

категория 0/5
1. Нарежете на едро лука и чесъна. Задушете ги в зехтин, докато омекнат хубаво. След това добавете добавете нарязаните на четвъртинки домати. Залейте с малко вода и посолете. Оставете сместа да къкри 15 минути.
2. Изсипете соса в купа и го пасирайте.
3. За пикадата сложете в хаванче бадемите, нарязания на едро магданоз, настърганата кора от лимон, шафрана. Посолете и счукайте всичко хубаво.
4. Пасирания сос пресипете в тенджера. Щом заври добавете нарязаните на дълго картофи. Оставете ги да се сварят за 10-15 минути. След това добавете парчетата рибно филе. То ще уври за десетина минути.
5. Сервирайте сюкета в купичка, отгоре поръсете с пикада.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Надя и Марейн