Начин на приготвяне:

1. Отстранете кората на хляба и го натрошете на ситно.
2. Настържете кашкавала на ситно ренде. Прибавете маслото към кашкавала.
3. Към маслената смес прибавете хляба, смления чесън, индийското орехче и черния пипер. Разбъркайте и оставете сместа в хладилник за 15 минути.
4. Нарежете на ситно магданоза и копъра.
5. Направете топчета от сместа и оваляйте половината от тях в магданоз, а останалите в копър.
6. Сервирайте добре охладените трюфели с бяло вино.

Продукти

  • 100 г меко масло
  • 200 г кашкавал
  • 3 филии хляб за тост
  • 0.5 връзка магданоз
  • 0.5 връзка копър
  • 1 скилидка чесън
  • 2 щипки индийско орехче
  • черен пипер на вкус

Свързани рецепти