Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Кашкавалени трюфели

категория 0/5
1. Отстранете кората на хляба и го натрошете на ситно.
2. Настържете кашкавала на ситно ренде. Прибавете маслото към кашкавала.
3. Към маслената смес прибавете хляба, смления чесън, индийското орехче и черния пипер. Разбъркайте и оставете сместа в хладилник за 15 минути.
4. Нарежете на ситно магданоза и копъра.
5. Направете топчета от сместа и оваляйте половината от тях в магданоз, а останалите в копър.
6. Сервирайте добре охладените трюфели с бяло вино.
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли