Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Картофи с къри и пилешко филе

категория 0/5
Ако е необходимо изтънете филетата така, че да ви се получат осем броя. Сложете ги в купа и ги залейте с джинджифиловия сироп, малко захар и капка олио. Хубаво ги разбъркайте и ги оставете в маринатата десетина минути.
Измийте пресните картофи и ги нарежете на половинки. Сложете олио в дълбок тиган с капак и запържете кърито на прах. След това добавете картофите и ги залейте с кокосовото мляко /ако то е много гъсто, разредете го с вода/. Почистете зеления фасул и го пуснете при картофите след 10-15 минути от началото на тяхното приготвяне. Нарежете на ситно зеления лук и го добавете най-накрая в тигана с картофите. Овкусете със сол и пипер по ваш вкус.
Накиснете дървените шишчета във вода и нанижете по едно филе на шишче /все едно го шиете/. Поставете шишчетата в грил-тиган или обикновен да се изпекат от двете страни.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен