Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Картофена супа с колбас

категория 0/5
В тенджера с няколко капки олио сложете парчета обелена кора от портокал. Добавете и ситно нарязан лук и чесън и ги запържете леко. Излейте бульона, млякото и добавете обелените и нарязани на кубчета картофи. Сложете и нарязания праз, и филията хляб. Щом се сварят картофите, дръпнете тенджерата от котлона и пасирайте супата. След това я върнете на котлона и добавете нарязаните на ситно тиквичка, морков и наденица, както и зърната от един кочан царевица /може да се ползва и замразена/. Овкусете със сол и пипер и варете супата още десетина минути.
За маслото с подправки оставете маслото да омекне и го разбъркайте със ситно нарязан магданоз и зелените листа на крехък пресен лук или див лук. Поднесете билковото масло върху филийка черен хляб заедно с топлата супа.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване: