Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Карфиол с козе сирене и пилешки бутчета

категория 0/5
Сварете карфиола, разделен на розички в не много подсолена вода за 4 минути. /Витамините на зеленчуците остават във водата при варене./ Свареният карфиол сложете в тава, намазана с масло и настържете върху него козе сирене. Запечете карфиола на 200 градуса.
Картофите също сварете предварително. След това ги изпържете в тиган с мазнина. Пържете на силен огън 5 минути, а след това на слаб - 10 минути. Овкусете ги със сол и пипер.
Сложете бутчетата в купа. Поръсете ги със сол и пипер и изсипете меда. С ръце разбъркайте хубаво така, че медът да попие в кожата на бутчетата. Запечатайте ги от двете страни в тиган с капак. Излейте върху тях цялата марината и от време на време ги заливайте с течността, която е на дъното на тигана. Към тях може да добавите портокалов сок или малко уиски.
Гарнирайте бутчетата със запечения карфиол и пържените картофи.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване: