Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Къпкейкчета "баби панганг"

категория 0/5
1. Разрежете лютата чушка наполовина и отстранете семките и. Нарежете я на ситно. Нарежете зеления лук на колелца. Разтопете маслото.
2. В купа смесете пшеничното и царевичното брашно заедно с бакпулвера и солта. В друга купа разбийте яйцата с рядко кисело мляко /разредено с вода/ и соев сос. Добавете сместа от брашна и разбъркайте. Щом се получи гладка смес, добавете половината нарязана люта чушка, лука, царевицата и смесена туршия /нарязани зеленчуците/. Разбъркайте.
3. Сложете хартиени кошнички в гнездата на форма за мъфини и напълнете 3/4 от тях със сместа. Печете кексчетата в предварително загрята фурна на 180 градуса 25 минути. Оставете ги да изстинат.
4. Сложете всички продукти за соса в тенджерка заедно с другата половина люта чушка и оставете сместа да ври 5 минути. Накъсайте печеното месо на парченца и го полейте със соса. Разбъркайте.
5. Сложете по малко от топинга върху всяко къпкейкче. Украсете с пържен лук.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен