Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Кантучини

категория 0/5
1. В купа смесете брашното, захарта, бадемите. Поръсете със сол, добавете яйцата, сърцевината на шушулката ванилия и настърганата кора на портокала. Разбъркайте с ръце тестото.
2. Разделете тестото на две и го разточете върху набрашнен плот на дълги франзели.
3. Изпечете франзелите в тава, постлана с хартия за печене на 160 градуса за 30 минути.
4. Разрежете франзелите на филийки с дебелина от 3 см и ги изпечете повторно за 10 минути. Така стават хрупкави.
5. Кантучините се поднасят след вечеря с чаша порто или кафе.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен