Канелени сладки
Разбийте маслото и захарта с миксер, докато стане хубав крем.
Прибавете ванилията и разбъркайте добре.
Добавете сухите съставки и разбъркайте, за да получите хомогенна смес..
Оставете тестото да изстине. След това го оформете. От малки топки разточете дълги пръчки с дебелина на пръст. След това с нож нарежете пръчката на по-малки парчета. За да получите кръгли парчета, разточете тестото и с помощта на чаша направете кръгчета.
Сладките се пекат на 180 градуса 8-10 минути, докато станат златисти.
По желание може да слепите бисквитите с мармалад или с шоколад.
Прибавете ванилията и разбъркайте добре.
Добавете сухите съставки и разбъркайте, за да получите хомогенна смес..
Оставете тестото да изстине. След това го оформете. От малки топки разточете дълги пръчки с дебелина на пръст. След това с нож нарежете пръчката на по-малки парчета. За да получите кръгли парчета, разточете тестото и с помощта на чаша направете кръгчета.
Сладките се пекат на 180 градуса 8-10 минути, докато станат златисти.
По желание може да слепите бисквитите с мармалад или с шоколад.
Продукти
- 200 г масло 140 г захар 1 ч.л. ванилия 1 ч.л. канела 1 ч.л. индийско орехче 1 щипка сол 300 г брашно
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Джейми Оливър
Пай с ябълки и къпини
Рецепти Бисквити с кашкавал
Рецепти Хляб със сирене и маслини
Рецепти Рудолф ван Веен
Бохемски колачета
Рецепти Рудолф ван Веен
Колебяка
Рецепти Рудолф ван Веен
Кралски кейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Кекс с гранола
Рецепти Божана Кацарова
Гювеч със заешко и гъби
Рецепти Божана Кацарова
Козуначена торта
Рецепти Нина Бабич
Сладкиш с бадеми и шоколад