Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Камамбер в хрупкава мантия

Стъпки

  1. Prev1/4Next

    1. Нарежете ябълките на кубчета и ги задушете на слаб огън с виното и подправките. След като леко омекнат, засилете котлона, за да се изпари алкохола напълно.
    2. Сипете маслото, меда и оцета и бъркайте докато леко се карамелизират.
    3. Отстранете от огъня и добавете начупените ядки и стафидите. Оставете ябълките да се охладят.
  2. Prev2/4Next

    4. За всяка порция сложете по две кори за баница една върху друга като намажете помежду им с малко масло.
    5. Върху корите сложете сиренето и разпределете отгоре ябълковата смес на купчинки.
  3. Prev3/4Next

    6. Завийте всичко добре с корите на топка като се стараете краищата да са подгънати под сиренето.
    7. Намажете с масло и запечете ястието до зачервяване.
  4. Prev4/4Next

    8. Поднесете топло, но не горещо, с хубаво червено вино
категория 4/5
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли