Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Кайсии с глазура от кокоски

категория 0/5
1. Разрежете кайсиите на половинки и отстранете костилките им. Подредете кайсиите в тавичка с вътрешната част нагоре.
2. В тенджера сложете захарта със сметаната и ванилията. Оставете сместа да кипне и намалете котлона. Добавете кокосовите стърготини и разбъркайте леко.
3. Върху всяка половинка кайсия поставете по 1 с.л. от сместа за кокоски. Печете десерта на 160 градуса 40 минути.
4. За лимоновия крем /силабъб/ разбийте сметаната с пудрата захар с помощта на миксер. Разбийте сместа, докато започне да се сгъстява, т.е. до полутечно състояние. Настържете кората на лимона и портокала. Добавете и рома. Може да замените алкохола с плодов сок. Разбъркайте. Оставете крема в хладилник за 30 минути.
5. Поднесете кайсиите с кокоски с лимонов крем.


За повече рецепти и информация посетете http://www.annabel-langbein.com/
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Анабел Ленгбайн