Кайсиеви пантофки
Рецепта от: Рудолф ван Веен

Продукти
- 1 лист бутер тесто 16 половинки кайсии от компот 100 г бадемова паста 1 яйце
Начин на приготвяне:
- 1. Нарежете току-що размразено бутер тесто на 8 квадрата. Направете разрези по дължина, но не до края, от всички страни на квадрата на 0.5 см от краищата. Наредете квадратите в тава, постлана с хартия за печене. Набодете с вилица средата на всеки квадрат.
- 2. Поставете бадемова паста в средата на всеки квадрат, а отгоре по две половинки кайсии. Съединете двата краища на квадратчетата. Намажете пантофките отгоре с разбито яйце и ги оставете да престоят 10 минути. 3. Изпечете пантофките на 180 градуса за около 30 минути.
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Бисквити с кашкавал
Рецепти Хляб със сирене и маслини
Рецепти Рудолф ван Веен
Бохемски колачета
Рецепти Рудолф ван Веен
Колебяка
Рецепти Рудолф ван Веен
Кралски кейк
Рецепти Рудолф ван Веен
Кекс с гранола
Рецепти Божана Кацарова
Гювеч със заешко и гъби
Рецепти Божана Кацарова
Козуначена торта
Рецепти Нина Бабич
Сладкиш с бадеми и шоколад
Рецепти Рудолф ван Веен
Сладка пица с плодове