Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Кафе кайзер

категория 5/5
1. В стъклена чаша сложете един жълтък и го разбийте с чаена лъжичка захар на пяна.
2. Добавете към сместа горещо прясно еспресо кафе. Разбъркайте.
3. Разбъркайте на ръка леко сметаната. Добавете в чашите върху кафето.
4. Поръсете кафето с настърган шоколад.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен