Кафе кайзер
Рецепта от: Рудолф ван Веен
1. В стъклена чаша сложете един жълтък и го разбийте с чаена лъжичка захар на пяна.
2. Добавете към сместа горещо прясно еспресо кафе. Разбъркайте.
3. Разбъркайте на ръка леко сметаната. Добавете в чашите върху кафето.
4. Поръсете кафето с настърган шоколад.
2. Добавете към сместа горещо прясно еспресо кафе. Разбъркайте.
3. Разбъркайте на ръка леко сметаната. Добавете в чашите върху кафето.
4. Поръсете кафето с настърган шоколад.
Продукти
- 4 жълтъка 4 ч.л. кафява захар 150 мл течна сметана 60 г шоколад 4 к.ч. кафе
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер
Рецепти Американски сандвич
Рецепти Рудолф ван Веен
Пилешко сате в тесто
Рецепти Рудолф ван Веен
Джинджифилова къща
Рецепти Рудолф ван Веен
Италиански солен кейк
Рецепти Божана Кацарова
Понички със сладкарски крем