Ягодов шейк
Рецепта от: Сара Ла Фонтейн

1. За сиропа сложете в тенджерка ягодите заедно със захарта и водата. Разполовете шушулката ванилия по дължина и остържете вътрешността и. Добавете ванилиятаи разбъркайте докато захарта се разтопи и ягодите омекнат.
2. В блендер сложете ваниловия сладолед, крема сиренето и прясното мляко. Добавете 100 мл от изстиналия ягодов сироп и разбъркайте добре.
3. Пресипете шейка във високи стъклени чаши. Поръсете с тънка струйка ягодов сироп.
4. На клечка набучете бели и розови бонбони маршмелоу, завършете с прясна ягодка. Потопете клечката в шейка и поднесете със сламка.
2. В блендер сложете ваниловия сладолед, крема сиренето и прясното мляко. Добавете 100 мл от изстиналия ягодов сироп и разбъркайте добре.
3. Пресипете шейка във високи стъклени чаши. Поръсете с тънка струйка ягодов сироп.
4. На клечка набучете бели и розови бонбони маршмелоу, завършете с прясна ягодка. Потопете клечката в шейка и поднесете със сламка.
Продукти
- За ягодовия сироп:150 г пресни или замразени ягоди 150 г захар 100 мл вода 0.5 шушулка ванилияЗа шейка:4 топки ванилов сладолед 100 мл прясно мляко 2 с.л. крема сирене 100 мл ягодов сиропДопълнително: бонбони маршмелоу пресни ягоди
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джейми Оливър
Чили чътни
Рецепти Нина Бабич
Анасонови бисквити
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Плодов шейк с кисело мляко
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Банички от парено тесто
Рецепти Пилешки хамбургер
Рецепти Американски сандвич
Рецепти Рудолф ван Веен
Пилешко сате в тесто
Рецепти Рудолф ван Веен
Джинджифилова къща
Рецепти Рудолф ван Веен
Италиански солен кейк