Ябълкови бисквити без печене

1. Сложете ореховите ядки в тавичка и ги запечете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 12 минути.
2. Нарежете орехите и шоколада на ситно.
2. Нарежете орехите и шоколада на ситно.
3. За пълнежа сложете маслото, фъстъченото масло и захарта в купа. Разбийте с помощта на миксер, до пухкавост.
4. Разтопете шоколада на водна баня. Добавете го към сместа и разбийте отново. Пресипете крема в шприц с гладък накрайник.
5. Нарежете предварително измитите ябълки на кръгли филии. Отстранете семките и твърдите части. Шприцовайте пласт крем върху всяка "бисквита". Поръсете с нарязани орехи и шоколад.
6. Подредете "бисквитите" върху поднос и поръсете леко с пудра захар.
5. Нарежете предварително измитите ябълки на кръгли филии. Отстранете семките и твърдите части. Шприцовайте пласт крем върху всяка "бисквита". Поръсете с нарязани орехи и шоколад.
6. Подредете "бисквитите" върху поднос и поръсете леко с пудра захар.
Продукти
- 100 г орехи 200 г натурален шоколад 4 големи ябълкиЗа пълнежа:200 г меко масло 200 г пудра захар 200 г фъстъчено масло 50 г натурален шоколад