Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Ябълков кейк с подправки

категория 0/5
1. Обелете и нарежете три големи ябълки, от какъвто сорт искате, и ги нарежете на резени.
2. Разтопете маслото и щом това стане, изключете котлона и добавете резените ябълки. Добавете и захарта, разбъркайте.
3. Разбийте леко яйцата на ръка и ги добавете и тях при останалите продукти. Разбъркайте.
4. Добавете брашното, содата, солта, канелата, стафидите и орехите. Разбъркайте.
5. Намажете с масло кръгла дълбока форма и изсипете сместа в нея. Печете кейка 1 час и 20 минути на 150 градуса.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване: