Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Истанбулски сандвич с риба

категория 0/5
1. Отстранете главата и опашката на рибите. След това ги разтворете и отстранете основната кост чрез издърпване. Махнете и страничните кости с помощта на щипка или пинсета.
2. Затоплете рибите в тавичка за около 6 минути на 170 градуса.
3. Направете сос, като смесите киселото мляко, лимоновия сок, зехтина и черния пипер.
3. Нарежете лука, доматите и краставиците на кръгчета. Разделете салатата на отделни листа и ги измийте.
4. Върху филия хляб, поръсете от соса, след това сложете листа зелена салата, кръгчета зеленчуци, парче риба, отново зеленчуци и най-накрая сос. Поръсете с черен пипер и нарязан на ситно магданоз.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен