Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Испански картофен хляб

категория 0/5
1. Сипете брашното на плота и поръсете солта върху него. Направете кладенче и сипете в него хладка вода, мая и малко зехтин. Замесете гладко тесто. Месете в продължение на 10 минути, като натискате с длан. Поставете топката тесто в намазнена купа, покрийте я и оставете тестото да втасва 1 час.
2. Нарежете на тънки филийки картофите, тиквичката и скилидката чесън. Чоризото нарежете на парченца. Сложете всичко в купа и поръсете с розмарин, сол, черен пипер и зехтин. Разбъркайте.
3. Разточете тънко тестото върху набрашнен плот. Прехвърлете го в плоска тава, постлана с хартия за печене. Изсипете зеленчуците върху него и ги разпределете. Печете хляба на 200 градуса 25 минути.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен