1. Поставете стъклена купа върху тенджера с вряща вода, без тя да допира дъното на купата. В купата начупете десертите "Сникърс" и Rolo (бонбони от млечен шоколад с тофи пълнеж) и добавете маслото. Разбърквайте внимателно, докато сместа се разтопи и стане хомогенна. Дръпнете купата от огъня.

2. Добавете оризона в купата с разтопените десерти и маслото и разбъркайте много добре. Пресипете сместа в квадратна тавичка (20х20 см), постлана с хартия за печене и изравнете сместа. Притиснете добре с помощта на уред за намачкване на картофи. Поставете в хладилник, докато сместа се стегне.

3. Начупете млечния шоколад в стъклена купа и го разтопете на водна баня. Залейте стегналата се смес с оризон и с тръскане  на формата направете шоколадовия слой равномерен. Отгоре подредете солените бретцели. Оставете сладкиша на стайна температура да се стегне. След това нарежете на еднакви правоъгълни или квадратни парчета.

Продукти

  • 4 барчета "Сникърс"
  • 2х41 г десерта Rolo (бонбони от млечен шоколад с тофи пълнеж)
  • 150 г безсолно масло
  • 125 г оризон
  • 250 г млечен шоколад
  • 100 г бретцели със сол

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички