Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Хамбургер локо моко

категория 0/5
1. Нарежете на ситно чесъна и лука. Накиснете хляба без кората в прясното мляко. В купа сложете каймата и я овкусете със сол и черен пипер. Добавете лука, чесъна, хляба и едно яйце. Омесете каймата и направете 4 големи кюфтета. Притиснете ги, за да станат по-плоски и ги изпържете в тиган с малко мазнина.
2. Сварете ориза за 8 минути и го оставете да стои захлупен още 15 минути.
3. В мазнината, в която сте пържили кюфтетата, запържете брашното, като бъркате. Като се изпече, след 1-2 минути, добавете телешкия бульон, соевия сос и малко кетчуп. Сосът не е трябва да е много рядък. Прецедете го, за да няма бучки и остатъци от месото.
4. Изпържете яйцата.
5. Направете салата, като нарежете на тънки ленти плодовете и зеленчуците. Овкусете салатата с малко чили сос, сока от 1/2 лимон, настърган кокос и зехтин.
6. Сервирайте варения ориз за основа на хамбургера, върху него сложете кюфте. Следва пържено яйце. Полейте обилно със сос и гарнирайте със салата.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен