Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Гурме бургери

категория 0/5
1. Сложете каймата в купа и добавете към нея пасирания чесън, соса, доматеното пюре и магданоза. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте хубаво до хомогенност.
2. Разделете сместа на четири и оформете от всяка част първо хубава топка, а след това плоско кюфте. От двете страни на всяко кюфте поставете парче панчета и притиснете хубаво.
3. Загрейте скарата и изпечете бургерите от двете страни - докато панчетата стане хрупкава.
4. Запечете леко и разрязаните на две половини питки чиабата.
5. Наредете в чиния долните половинки на хляба и ги намажете с люто доматено чътни или друга пикантна паста. Поставете бургерите върху хляба и захлупете с другата половинка хляб. Гарнирайте с листа зелена маруля.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
Рецепта на: Дона Хей