Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Фунийки с крем от риба тон

Стъпки

  1. Prev1/3Next

    1. Разбийте маслото на пяна и прибавете яйцето. Смесете подправките с брашното, предварително пресято с бакпулвера и солта.
    2. Омесете бързо меко тесто и го оставете на студено докато приготвите крема от рибата. Ако яйцето е по-голямо, може да се наложи да добавите още малко брашно.
  2. Prev2/3Next

    3. Разточете тестото и го нарежете на тънки ленти, широки 1 см и дълги 15 см. Увийте ги спираловидно върху фунийките и изпечете до порозовяване в предварително загрята на 170 градуса фурна.
  3. Prev3/3Next

    4. Сложете в дълбок съд предварително отцедената риба, лука и чесъна. С пасатор направете гладък крем. Сложете майонезата и галетата. Разбъркайте и овкусете с подправките.
    5. Изстиналите фунийки напълнете с рибния крем с помощта на шприц с тънък накрайник.
категория 5/5
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли