Фунийки с крем от риба тон
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли
Продукти
- За тестото:125 г меко масло 1 яйце 0.5 ч.л. сол 1 ч.л. смес от сухи подправки - розмарин салвия и мащерка 250 г брашно 0.5 ч.л. бакпулверЗа крема:1 риба тон от консерва 1 стрък пресен лук 1 стрък пресен чесън сол и черен пипер на вкус лимонов сок 1 с.л. майонеза 1 с.л. галета
Начин на приготвяне:
- 4. Сложете в дълбок съд предварително отцедената риба, лука и чесъна. С пасатор направете гладък крем. Сложете майонезата и галетата. Разбъркайте и овкусете с подправките.
- 5. Изстиналите фунийки напълнете с рибния крем с помощта на шприц с тънък накрайник. 3. Разточете тестото и го нарежете на тънки ленти, широки 1 см и дълги 15 см. Увийте ги спираловидно върху фунийките и изпечете до порозовяване в предварително загрята на 170 градуса фурна. 1. Разбийте маслото на пяна и прибавете яйцето. Смесете подправките с брашното, предварително пресято с бакпулвера и
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Стоян и Лора
Мини пайове с карфиол и бекон
Рецепти Божана Кацарова
Моята рецепта за миш-маш
Рецепти Джейми Оливър
Карпачо
Рецепти Джейми Оливър
Лесно фондю със сирене
Рецепти Ненад Великович
Камамбер със сушени плодове и прошуто
Рецепти Ненад Великович
Тапенада от маслини и лимон
Рецепти Ненад Великович
Мини пици от тортиля
Рецепти Ненад Великович
Пълнен сандвич със салса
Рецепти Ненад Великович
Рулца със сушени сливи и ементал
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Морски шишчета с шафран и чеснови крутони