Фунийки с крем от риба тон

Продукти

  • За тестото:125 г меко масло 1 яйце 0.5 ч.л. сол 1 ч.л. смес от сухи подправки - розмарин салвия и мащерка 250 г брашно 0.5 ч.л. бакпулверЗа крема:1 риба тон от консерва 1 стрък пресен лук 1 стрък пресен чесън сол и черен пипер на вкус лимонов сок 1 с.л. майонеза 1 с.л. галета

Начин на приготвяне:

  • 4. Сложете в дълбок съд предварително отцедената риба, лука и чесъна. С пасатор направете гладък крем. Сложете майонезата и галетата. Разбъркайте и овкусете с подправките.
  • 5. Изстиналите фунийки напълнете с рибния крем с помощта на шприц с тънък накрайник. 3. Разточете тестото и го нарежете на тънки ленти, широки 1 см и дълги 15 см. Увийте ги спираловидно върху фунийките и изпечете до порозовяване в предварително загрята на 170 градуса фурна. 1. Разбийте маслото на пяна и прибавете яйцето. Смесете подправките с брашното, предварително пресято с бакпулвера и

Свързани рецепти

Виж всички