1. Нарежете наденицата чоризо на кръгчета. Запечете ги в тиган заедно с листата салвия за 4-5 минути, до златисто. Добавете листата млад спанак и разбъркайте докато той се свие.
2. В купа разбийте яйцата със сметаната и овкусете със сол и черен пипер. Излейте сместа върху наденицата и спанака. Разпределете рикотата с помощта на супена лъжица в четирите ъгъла на омлета. намалета огъня и пържете още 3 минути.
3. Изпечете фритата в предварително загрята фурна на грил функция за 2 минути.
4. Поднесете парче фритата с препечена филия с масло.

Продукти

  • 2 парчета наденица чоризо
  • 7 листа салвия
  • 80 г млад спанак
  • 4 яйца
  • 1 ч.ч. течна сметана
  • сол и черен пипер
  • 150 г рикота

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички