1. Нарежете лука на полумесеци, а чесъна на ситно. Нарежете луканката и я запържете заедно с лука и чесъна.
  2. Разбийте яйцата заедно с листата мащерка излейте в тигана. Разбъркайте леко и след минута дръпнете от огъня.
  3. Сложете в загрята на 180 градуса фурна за 8-10 минути. По средата на печенето прибавете кашкавала, нарязан на кубчета.
  4. Извадете, нарежете на триъгълници и сервирайте.

*Печете във фурна с включен вентилатор.

Продукти

  • 8 яйца
  • 170 г луканка
  • 30 мл зехтин
  • 1 глава лук
  • 1 скилидка чесън
  • 2 стръка мащерка
  • 100 г кашкавал
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички