Фритата с колбас
Рецепта от: Стоян и Лора
- Нарежете лука на полумесеци, а чесъна на ситно. Нарежете луканката и я запържете заедно с лука и чесъна.
- Разбийте яйцата заедно с листата мащерка излейте в тигана. Разбъркайте леко и след минута дръпнете от огъня.
- Сложете в загрята на 180 градуса фурна за 8-10 минути. По средата на печенето прибавете кашкавала, нарязан на кубчета.
- Извадете, нарежете на триъгълници и сервирайте.
*Печете във фурна с включен вентилатор.
Продукти
- 8 яйца
- 170 г луканка
- 30 мл зехтин
- 1 глава лук
- 1 скилидка чесън
- 2 стръка мащерка
- 100 г кашкавал
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Шейн Делия
Мухлама
Рецепти Джъстин Скофийлд
Канелони с гъби
Рецепти Найджъл Слейтър
Доматена яхния с куркума и кисело мляко
Рецепти Стоян и Лора
Гратен от пилешко и ньоки
Рецепти Джейми Оливър
Ризото с печени на скара гъби
Рецепти Джейми Оливър
Печено пиле с картофи и домати
Рецепти Джейми Оливър
Месо с пролетни зеленчуци
Рецепти Джейми Оливър
Печени моркови и цвекло с пържоли
Рецепти Джейми Оливър
Доматен сос и тесто за пица
Рецепти Джейми Оливър
Пица "Маргарита" и пица калцоне